eTwinning Projemiz

Okulumuz öğrencileri Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Canan Köksal Şişman danışmanlığında "Yeşilimiz Bol Olsun" adlı eTwinning projesine katılmıştır.

14.01.2022 285

Öğrencilerimiz ve tüm dünya için güzxel bir dilekle yola çıkıyoruz. Bu proje ile günümüz dünyasınınen önemli konularından biri olan çevre bilincini ve önemini öğrencilerimize erken yaşta kazandırmayı, temiz çevre ve değişen iklim koşullarına karşı duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Projemiz süresinde yapacağımız çeşitli etkinliklerle çevremizi ve dünyamızı tehdit eden sorunlara değinerekdoğayı koruma ve temiz çevre bilinci hakkında farkındalık kazandıracağız. Öğrencilerimiz, seviyelerine uygun yapacakları etkinliklerle, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirecek, sosyal etkinliklerdeyer alacak, çevre srunlarına katkıda bulunarak iletişim ve iş birliği becerileri edinecektir.