Çamlık İşitme Engelliler Ortaokulu

Vizyon: Topluma; kendi ayakları üzerinde durabilen, hayata ve üst öğrenime hazır, Türkçeyi öğrenmeye ve kullanmaya yatkın, üretkenliği kendine yol edinmiş, aile kurma ve yürütme yetkisine sahip, ülkesine ve dünyaya yararlı olma bilinci gelişmiş, mücadeleci, araştıran, sorgulayan, kişilik yapısı sağlam bireyler kazandırmaktır.

Misyon: Okulumuzda çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, sevgi, saygı, hoşgörü temeline dayalı eğitim görmüş; normal yaşıtlarıyla uyumu yakalayabilen, ülkesini seven, ülkesinin refahı için çalışma bilinci gelişmiş, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, uygar, insancıl, hoşgörülü, ruh ve beden sağlığı yerinde, engelleri aşmayı bilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8.50-14.55
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: 8.50-14.55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Sessiz Kodlama Erasmus+ Çocuklar Susmasın Diye Erasmus+ Healthy food,beautiful life

Telefon - (462) 223-1114

WEB - https://camlikisitmeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SOĞUKSU MAH. KADER CAD. TRABZON ÇAMLIK ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BLOK NO: 29B ORTAHİSAR / TRABZON